Farverig elegance i stål: Omega introducerer den nye Seamaster Aqua Terra 150M

Med et sofistikeret farveskema, der afspejler både temaet vand og land, lever Omegas seneste tilføjelser til Seamaster Aqua Terra 150M kollektionen op til sit navn: fans kan vælge mellem en bred vifte af avancerede modeller. størrelse i 38 mm, med kugler i Atlanterhavet kopi rolex Blå, Bugt Grøn, Sandsten, Safran og Terracotta. Urets nye farverige urskiver er lavet af messing og solbørstet fra midten. De har rhodiumbelagte hænder og trapezformede indekser. I denne linje forkastes det typiske vandrette "teak"-mønster, der er inspireret af trædækkene på luksussejlbåde. De tilbyder dog en datovisning klokken 6.

Seamaster Aqua Terra 150M er drevet af Omegas moderne Co-Axial Lærer Chronometer Caliber 8800. Den byder på en gangreserve på 55 timer og modstår en magnetisk modstand på op til 15.000 Gauss. Set fra et æstetisk synspunkt byder det automatiske værk på fine dekorationer, såsom Geneves bølger i arabesk, samt sortsværtede skruer, tønde og balance, som de kan beundres gennem bunden af ​​vitrineskabet. Alle fem debutanter er fastgjort til et armbånd i rustfrit stål, der afspejler urkassens bøde polering. Prisen er i øjeblikket markeret på $6.000.


replika ure, kopi rolex, kopi ure, replika rolex, kopi rolex ure, replika breitling, replika omega, replika cartier, kopi rolex submariner